Uppfödare

Om du är uppfödare och ger dina hundar Halla Foder,kan du kostnadsfritt beställa våra valppaket. Dessa kan du skicka med din valp när den flyttar till sin nya ägare. Allt för att ge valpen en så bra start som möjligt i sitt nya hem. För att vi ska skicka valppaketen till dig måste vi ha valparnas regnr i skk.
Det som krävs för att beställa dessa valppaket är att du:

*Ger dina hundar Halla Foder
* Har ett godkänt kennelnamn registrerat hos Svenska Kennelklubben.
* Har registrerat dina valpar hos Svenska Kennelklubben
* Vara registrerad för Halla Foders nyhetsbrev.

Du anmäler dig enkelt här!

OBS! Ej uthämtad försändelse debiteras med 500:-

När du får valppaket innehåller det även ett kuvert med ” Kvittens för valppaket”. Det är en kvittens till varje valpköpare. Det är viktigt att du som uppfödare fyller i kvittenserna och skickar/mailar till Halla Foder AB så snart du levererat valparna. Dock senast 6 månader efter att du fått leverans av valppaketen. Halla Foder AB bidrar endast med valppaket till sålda valpar!

Om kvittenserna inte skickas/mailas till Halla Foder AB inom 6 månader efter leverans, debiteras uppfödaren med 500 kr (vilket motsvarar valppaketets värde) per utebliven kvittens. Skicka/maila dina kvittenser till:
Halla Foder AB
Att: Anna Klang
Marum 4
53295 Skara
Mail: anna.klang@hallafoder.se

Du beställer dina valppaket hos vår uppfödaransvarig Anna Klang. ValpkittMaila valparnas regnr i SKK, samt samtliga kontaktuppgifter till anna.klang@hallafoder.se
tel: 0511-441403.

Valppaketen innehåller en säck Halla Valpfoder 3,25 kg, och lite annat smått och gott. Ditt valppaket levereras i en snygg och praktisk bag från Halla Foder.

Vänliga hälsningar Halla Foder.