Team Halla

Vi på Halla Foder vill givetvis presentera vårt Team Halla för er. Nedan kan ni läsa om alla Team Halla representanterna och vad de tycker om fodret och varför just de har valt att utfodra med Halla Foder. Tveka inte heller att kontakta dem för att prata mer.


S
tefan Hellström – Stefan Hellströms Hundkurser

Stefan_Hellström
Jag har använt Hallafoder till mina hundar i mer än tio år. Mest har det blivit Aktiv, som mina hundar är… Men jag använder även Medium och ibland Standard. Beroende på årstid och aktivitetsnivå. Till unga hundar använder jag Junior. Det har alltid fungerat bra och hundarna är fina och orkar mycket. Under alla år har det aldrig varit något problem med hundarna jag utfodrat med Hallafoder. De är välbyggda med fina muskler och bra päls.

 

 

Leif och Ann Carlsson – Kennel Leianns

Leif CarlssonVi utfodrar med Hallafoder. Halla Medium är enligt vår mening lagom kraftigt för hundarna för att klara såväl arbete som träning. Fördelen med Halla Foder är att det är ett svenskt foder med kort väg mellan producent och kund.

 

Anna Klang – Magic Fang`s Kennel

AttilaBIS2Jag ger mina hundar Halla Foders färskfoder. Beroende på säsong kan det variera mellan vilka sorter jag väljer att ge mina hundar. Ibland behövs det mer energi och då är Halla Bruks ett bra alternativ. Ett krav på foder är att det ska ge hundarna allt det dom behöver för att kunna prestera på bästa sätt.

Fina i magen, bra hull, fin päls och tillräckligt med energi. Jag vill ha möjlighet att inom samma fodertillverkare kunna välja bland ett brett sortiment av olika foder.

I Hallas fodersortiment finns alltid ett foder som passar varje hund. Resultaten talar för sig själva…

 

Jonas & Johanna Backelin – Kennel Exceed
Vi utfodrar våra hundar med Halla Färskfoder och Torrfoder som topping. Detta har fungerat mycket bra under flera år på alla individer. Vi har varit väldigt kräsna i vårat val av foder och hade vi inte varit 100% nöjda så hade vi genast vänt oss till en annan foder leverantör. Efter att vi har tränat med brukshundar under snart 15 år så har vi en viss erfarenhet av foder och vi har aldrig upplevt ett foder som fungerat så väl som Halla foder då vi tittar på hundarnas avföring, tänder, päls, förmågan att sätta muskler samt övrig hälsa. Vi är av uppfattningen att ett foder ska vara svensktillverkat.

 

Florence & Rune Brunberg Johansen- Kennel Jilloc`s 14066365_630237680472231_3932010581881766702_o

Kennel Jilloc`s har varit årets uppfödare av dalmatiner de senaste 17 åren. Dessutom årets uppfödare SKK alla raser 2008. Det är viktig för oss att det foder vi använder håller en hög kvalitet och är smakrikt. Våra hundar ställs ut året om vilket kräver att de alltid måste vara på topp. Vi använder både torrfoder och färskfoder.

 

Madelene Nord – Madelens blogg

For web-9882 1

För mig är valet av ett bra foder till mina hundar A och O. Utan ett hållbart och näringsrikt foder skulle hundarna aldrig kunna prestera på denna höga nivå. För att bibehålla & samtidigt bygga upp en god muskelkondition krävs det med andra ord ett kvalitativt och näringsrikt foder som dessutom består av många viktiga näringsämnen. Som även är svenskt tillverkat med svenska råvaror.


 

Tobias & Sara Eliasson – Kennel Polar Pawprint

Tobias Eliasson

Ska hunden kunna prestera timme efter timme i extrem kyla så måste fodret hålla högsta klass och en jämn kvalité. Vi har under fler år utfodrat våra hundar med Hallas färskfoder och torrfoder. Hallas foder ger våra hundar bra päls och fina magar. Dessa foder harmoniserar väl med varandra, vilket gör det lätt att variera fodersort beroende på aktivitet och individ. Allt för att hålla ett bra hull, och en bra prestationsförmåga. Detta är för väldigt viktigt för oss, speciellt då vi går från den lugna sommar säsongen in i den hårda höstträningen och vidare in i den kalla vintern.”

 

 

Carolina Flyckt – Skaraborgs Hundarena.

carolina_flycktJag har hundar i alla åldrar från pensionär till valp och alla energinivåer däremellan, Halla har fodret för dem alla. I mitt jobb som hundinstruktör och aktivt tävlande ser man hur stor roll hundarnas foder spelar både i vardag, träning och tävling. För mig är det även viktigt att hundarnas mat är Svenskproducerat. Halla är ett foder jag stolt ger mina hundar.

 

 

 

 

 

 

Jens Ohlson & hunden Feffen

_DSC0286I över 17 år har jag arbetat som    hundförare inom polisen. Just nu har jag en schäfer, ”Feffen” på snart 7 år. Honom har jag haft i ca 5 år. Feffen är en väldigt aktiv hund och utför sina arbetsuppgifter med bravur. Allt från att spåra tjuvar till att hitta försvunna personer. Feffens paradgren är att hitta narkotika.

 

Johan Hansson & hunden Tass

_DSC0340

Jag heter Johan Hansson och arbetar som polishundförare
i Skaraborg. Jag har tidigare arbetat som hunddressör i Försvarsmakten.
Under mina år med hundar som arbete såväl som fritidsintresse har det blivit mycket tydligt för mig
att val av foder spelar en väsentlig roll.

 

Alexandra Sundqvist & hunden Hurra

Alexandra

Jag och min schäfer Hurra tävlar aktivt i freestyle ,Htm, rallylydnad och lydnad. Under 2016 blev vi svenska mästare i Teamwork To Musik och därmed är vi även direktkvalade till SM 2017 i TtM. Närmaste utmaningarna och målen är Freestyle SM 2017 och Teamwork To Music NM 2017 som går av stapeln i Danmark.